Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

USTRZYKI GÓRNE - NOCLEGI - KWATERY PRYWATNE - POKOJE GOŚCINNE- BIESZCZADY

Adres obiektu Ustrzyki Górne 17/2, 38-714 Ustrzyki Górne
 

Dodaj opinię
 


 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 23

 
 

Andrzej
Dodano: 2015-12-16
Pobyt od: 2015-10-27 do 2015-10-30 IP: xx.231.119.75
 
 
    

Byłem u Pani Danuty w końcu października 2015r(Singiel); Wspaniała atmosfera; bardzo miła,cała Rodzina właścicieli. Czysto, komfortowo. Czyste toalety, kuchnia i cały obiekt. Wspaniałe miejsce na bieszczadowanie...


 
 

Zygmunt i Bożena
Dodano: 2014-10-13
Pobyt od: 2014-10-04 do 2014-10-09
 
 
    

Serdeczne podziękowania dla pani Danuty i polecamy miejsce wspaniałe do wypoczynku i na wypady w góry.Wszędzie czyściutko i zawsze ciepła woda,miejsce na ognisko jak i na grilowanie.Miła obsługa.


 
 

Grisza
Dodano: 2013-06-01
Pobyt od: 2010-05-21 do 2013-05-31
 
 
    

Serdecznie polecamy, Firma z Krosna


 
Grzegorz i Ania
Dodano: 2011-11-01
Pobyt od: 2011-10-22 do 2011-10-27
 

Serdeczne pozdrowienia dla Państwa Kowalczyk od Grzegorza i Ani z Żor. Pokoje, kuchnia i łazienka bardzo ładnie utrzymane. Miła atmosfera. Polecamy każdemu, kto szuka trochę spokoju i ciszy. Wrócimy w następnym roku.


 
Piotr
Dodano: 2011-10-09
Pobyt od: 2011-10-02 do 2011-10-06
 

Z braku miejsc trafił mi sie najmniejszy pokój:) Ale ta niedogodnośc została zrekompensowana przez miłych gospodarzy, wspaniałą pogodę i wspaniałych współlokatorów(pozdrowienia dla Ewy i Piotra z Bielska Białej, Basi i Mirka oraz Zbyszka z Gorzowa Wlk).Wybieram się na wiosnę 2012 i mam zamiar zakwaterować sie ponownie "Pod Szerokim Wierchem"


 
Artur
Dodano: 2011-07-11
Pobyt od: 2011-06-25 do 2011-07-03
 

Mimo paskudnej pogody - jak zwykle niezapomniany czas. Gospodarze mili i uprzejmi. Kwatery czyste, kuchnia i lazienki sprzatane codziennie. Szczerze polecam!


 
Basia
Dodano: 2011-05-29
Pobyt od: 2011-05-23 do 2011-05-26
 

Obiekt naprawdę godny polecenia,warunki dobre,oprócz dobrej pogody nic więcej nie potrzeba, gospodarze bardzo mili, musieliśmy skrócić pobyt ale wrócimy na pewno,pozdrawiamy Basia i Andrzej


 
Lidka i Maryna
Dodano: 2011-05-05
Pobyt od: 2011-05-03 do 2011-05-05
 

Bardzo dobre warunki, czysto, mili gospodarze, polecamy.


 
Maryla i Stach
Dodano: 2010-09-14
Pobyt od: 2010-09-10 do 2010-09-13
 

BYLIŚMY TYLKO TRZY DNI, ALE ŚMIAŁO MOŻEMY POLECIĆ TO MIEJSCE . W PRZYSZŁYM ROKU NA PEWNO ZAREZERWUJEMY SOBIE POKÓJ I TO NA DŁUŻEJ .


 
Kasia i Grzegorz
Dodano: 2009-10-01
 

Serdecznie polecam noclegi u Pani Danuty, bardzo miła atmosfera, zawsze czyściutko, kuchnia solidnie zaopatrzona (nawet w lampki do wina:) ), w łazience o każdej porze ciepła woda, cudowna altanka i huśtawka na dworze... jednym słowem: WSPANIALE Dziękujemy za pomoc dla zapominalskich turystów :) Napewno tam wrócimy


Opinie 1-10 z 23

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie